Lakiasiaintoimisto Justico

Palvelumme yksityishenkilöille

Yksityishenkilöiden oikeudelliset haasteet

Olipa oikeudellinen ongelmasi mikä tahansa, haluamme palvella sinua asiassasi ammattitaidolla. Tarkoituksenamme on tarjota sinulle ratkaisuja tilanteeseesi, ei aiheuttaa lisää ongelmia. Palvelemme sinua aina selkokielisesti ja rennosti, kääntäen juridiikan kielen sinulle ymmärrettäväksi. Tutustu yksityishenkilöille suunnattuun palveluvalikoimaamme alapuolelta. Ensimäinen neuvottelusi on aina maksuton!

”Lakimiestä on hyvä konsultoida aina ennen tärkeitä päätöksiä ja sopimuksia - oli kyseessä sitten asuntokauppa tai avioliitto. Ongelmatilanteissa keskustelu juristin kanssa voi selventää tilannetta ja antaa varmuutta omasta asemasta ja oikeuksista.”
Varatuomari, OTK Aapo Kaarlehto
Lakiasiaintoimisto Justico Oy:n perustaja ja omistaja

Lupauksemme

Kokemus

Kokemus tuo varmuutta. Toimistomme on hoitanut lakiasioita jo vuodesta 1992 alkaen, joten osaamme auttaa sinua monimutkaisenkin asiasi ratkaisemisessa.

Asiakaslähtöisyys

Teemme työtä asiakkaitamme varten. Kun tulet asiakkaaksemme, sinun etusi on aina tärkein prioriteettimme. Palvelemme sinua yksilöllisesti ja aikataulusi mukaan.

Luottamuksellisuus

Käsittelemme lakiasiasi aina luottamuksellisesti ottaen huomioon juuri sinun asiasi luonteen. Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti ja lakimiesetiikan mukaisesti.