Lakiasiaintoimisto Justico

Tarvitsetko apua henkilökohtaisessa riita-asiassasi?

Miltein jokainen suomalainen on jossain vaiheessa elämäänsä osallisena jossakin oikeudellisessa riidassa. Yksityihenkilöille yleisiä riitoja ovat esimerkiksi raha-asioihin tai perhe- ja perintöoikeuteen liittyvät erimielisyydet. Paras keino tällaisten riitojen ratkaisuun on yleensä sovinto, vaikka tämä ei tietenkään aina onnistu.

Yksityishenkilöiden välisissä riidoissa on tärkeää, että asioita ratkotaan hienotunteisesti ja ammattitaitoisesti, koska riidoissa ei aina ole kyseessä pelkästään rahasta, vaan myös henkilösuhteita.

Avustamme yksityishenkilöitä:

  • raha-asioihin liittyvissä riidoissa
  • perhe- ja perintöoikeuteen liittyvissä riidoissa
  • avustamalla sovittelussa
  • riita-asioihin liittyvissä oikeudenkäynneissä

Lupauksemme

Kokemus

Kokemus tuo varmuutta. Toimistomme on hoitanut lakiasioita jo vuodesta 1992 alkaen, joten osaamme auttaa sinua monimutkaisenkin asiasi ratkaisemisessa.

Asiakaslähtöisyys

Teemme työtä asiakkaitamme varten. Kun tulet asiakkaaksemme, sinun etusi on aina tärkein prioriteettimme. Palvelemme sinua yksilöllisesti ja aikataulusi mukaan.

Luottamuksellisuus

Käsittelemme lakiasiasi aina luottamuksellisesti ottaen huomioon juuri sinun asiasi luonteen. Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti ja lakimiesetiikan mukaisesti.