Lakiasiaintoimisto Justico

Palvelumme yrityksille

Oikeudelliset palvelumme yrityksille

Haluamme olla ymmärtävä kumppanisi yrityksesi oikeudellisten ongelmien ratkaisemisessa. Tarkoituksenamme on tuottaa sinulle oikeudellista palvelua, joka ennen kaikkea ottaa huomioon yrityksesi liiketoiminnalliset tavoitteet.  Käännämme juridiikan koukerot sinulle selkokielisiksi ratkaisuiksi rennolla otteellamme. Tutustu palveluvalikoimaamme alapuolelta ja ota meihin yhteyttä!

”Lakimiestä on hyvä konsultoida aina ennen yrityksen tärkeitä päätöksiä ja sopimuksia. Luotettava ja osaava lakimies on yrityksen avainkumppani ongelmatilanteissa, sopimusneuvotteluissa ja oikeusprosesseissa.”
Varatuomari, OTK Aapo Kaarlehto
Lakiasiaintoimisto Justico Oy:n perustaja ja omistaja.

Lupauksemme

Kokemus

Kokemus tuo varmuutta. Toimistomme on hoitanut lakiasioita jo vuodesta 1992 alkaen, joten osaamme auttaa sinua monimutkaisenkin asiasi ratkaisemisessa.

Asiakaslähtöisyys

Teemme työtä asiakkaitamme varten. Kun tulet asiakkaaksemme, sinun etusi on aina tärkein prioriteettimme. Palvelemme sinua yksilöllisesti ja aikataulusi mukaan.

Luottamuksellisuus

Käsittelemme lakiasiasi aina luottamuksellisesti ottaen huomioon juuri sinun asiasi luonteen. Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti ja lakimiesetiikan mukaisesti.