Lakiasiaintoimisto Justico

Toimistomme tarina

Yrityksemme on palvellut jo vuodesta 1992 yrityksiä ja yksityishenkilöitä heidän lakiasioissaan ammattimaisella, mutta yksilöllisellä otteella.

Toimiston perustaja ja omistaja, varatuomari Aapo Kaarlehto on valtioneuvoston asettaman oikeudenkäyntiavustajalauta¬kunnan hyväksymä lupalakimies. Kaarlehto on erikoistunut rakentamista kos-keviin riitoihin yleisesti sekä asunto- ja kiinteistökauppoja koskeviin riitoihin avustaen sekä myyviä että ostavia tahoja. Hänellä on myös vahva kokemus kauppaoikeudesta, vahingonkorvausoikeudesta sekä perheoikeuteen liittyvistä sopimuksista ja oikeusprosesseista (avioero, huoltajuus ja elatuskiistat, kuolinpesät). Kaarlehto on myös menestyksekkäästi hoitanut yritysten sopimusriitoja, yrityskauppoja ja järjestelyjä sekä yrityssaneerauksia ja konkursseja.

Ota yhteyttä tai pistäydy käymään toimistollamme Hämeenkadulla Aurajokirannassa, niin katsotaan miten voisimme auttaa sinua ratkomaan lakiongelmiasi! Alkuneuvottelu kanssamme on aina maksuton.

Ystävällisin terveisin

Varatuomari, Lakiasiaintoimisto Justico Oy:n omistaja

Aapo Kaarlehto

Lupauksemme

Kokemus

Kokemus tuo varmuutta. Olemme toimineet lakiallalla vuodesta 1992 alkaen, joten osaamme auttaa sinua monimutkaisenkin asiasi ratkaisemisessa.

Asiakaslähtöisyys

Teemme työtä asiakkaitamme varten. Kun tulet asiakkaaksemme, sinun etusi on aina tärkein prioriteettimme. Palvelemme sinua kunnioittavasti ja rennolla otteella

Luottamuksellisuus

Käsittelemme lakiasiasi aina luottamuksellisesti ottaen huomioon juuri sinun asiasi luonteen. Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti ja lakimiesetiikan mukaisesti