Lakiasiaintoimisto Justico

Oletko yrittäjä, joka kaipaa oikeudellista neuvoa?

Yritystoiminnan pyörittäminen on poikkeuksetta haastavaa. Yrittäjänä oikeudellisten asioiden miettiminen ei yleensä ole päällimäisenä asialistalla. On kuitenkin suotavaa varautua tilanteisiin, jotka saattavat tulla täysin yllättäen. 

Yritysten oikeudelliset asiat voivat joskus olla huomattavan haastavia, joten on fiksua ottaa yhteyttä osaavaan ja kokeneeseen lakimieheen, joka on paininut tällaisten kysymysten kanssa vuosia. Haluamme varmistaa palveluillamme, että sinulle jää mahdollisimman paljon aikaa keskittyä yritystoimintasi pyörittämiseen.

Avustamme yrityksiä muun muassa seuraavissa yhtiöoikeusasioissa:

  • yrityksen perustamiseen liittyvä konsultaatio
  • yrityksen sopimuksiin liittyvä neuvonta ja konsultaatio
  • työoikeusasioihin liittyvä konsultaatio
yrittäjä juridiikka

Lupauksemme

Kokemus

Kokemus tuo varmuutta. Toimistomme on hoitanut lakiasioita jo vuodesta 1992 alkaen, joten osaamme auttaa sinua monimutkaisenkin asiasi ratkaisemisessa.

Asiakaslähtöisyys

Teemme työtä asiakkaitamme varten. Kun tulet asiakkaaksemme, sinun etusi on aina tärkein prioriteettimme. Palvelemme sinua yksilöllisesti ja aikataulusi mukaan.

Luottamuksellisuus

Käsittelemme lakiasiasi aina luottamuksellisesti ottaen huomioon juuri sinun asiasi luonteen. Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti ja lakimiesetiikan mukaisesti.